Produse

Descopera gama de produse...Mai mult

Certificate

Descopera certificarile nationale si internationale...Mai mult

Viziune

Orice proiect poate fi realizat cu succes ...Mai mult

TECH CON

TECH•CON Group lider in distributia de echipamente de automatizari industriale este prezent in Europa Centrala si de Est in Cehia, Ungaria, Romania si Serbia.
TECH•CON Industry membra a grupului Tech-Con si-a inceput activitatea in Romania ca reprezentant exclusiv al unui grup de firme din elita internationala a automatizarilor industriale in scurt timp devenind un membru marcant al pietei automatizarilor din Romania.
Din cele peste 40 de companii pe care le reprezentam in Romania amintim: Camozzi Spa - Italia, Eaton - USA, Enidine - USA, Igus - Germania, Item Gmbh - Germania, MAC Valves - USA, Fairchild -USA , Manuli - Italia, Nouva Fima - Italia, THK Ltd. -Japonia, Rollon, LS Industrial System- Korea, Himel.
Structurata pe cinci departamente Pneumatic, Hidraulic, Electric, Constructii de masini, Transmisii & Process Control, TECH•CON Industry ofera din stoc sau la comanda , aparatura electrica pneumatica, hidraulica cilindri pneumatici si hidraulici, furtunuri de presiune, pompe si motoare hidraulice, fitinguri, profile din aluminiu, amortizoare de soc industriale, suruburi cu bile...
Echipa de specialisti si reteaua de distribuitori, precum si sortimentul bogat de produse oferit, asigura solutii rapide pentru cerintele pietii.
 
 

шаблоны joomla 2.5