Produse

Descopera gama de produse...Mai mult

Certificate

Descopera certificarile nationale si internationale...Mai mult

Viziune

Orice proiect poate fi realizat cu succes ...Mai mult

Despre noi

 

Himel este brand international de produse fabricate de catre Delixi Electric.

Delixi Electric este joint venture intre Delixi Group si Schneider Electric.

Produsele Himel sunt dedicate segmentului economic al pietei de joasa tensiune si sunt conforme cu standardele internationale.

Produsele Himel sunt disponibile printr-o retea de reprezentante comerciale si distribuitori locali.

Viziune
 

• Noi asiguram alegerea potrivita pentru utilizarea comună și ne ajutam clienții să isi crească afacerile într-un mediu competitiv.
• Oferim design simplu și solide și asiguram că produsele noastre sunt întotdeauna acolo unde este nevoie.
• Ne-am angajat pentru a acorda clientilor nostri alegerea potrivita la momentul potrivit, și la un pret rezonabil.
• Suntem raspunzatori si ne respectam intotdeauna promisiunile .

Valori
 

 Accesibil

 Produsele Himel sunt disponibile pe un areal extins printr-o retea optimizata de reprezentati locali, care ne ajuta sa lucram cu clientii in timp cat mai scurt. Noi intelegem ca proiectele nu pot astepta, astfel ca actionam rapid si ne straduim sa facem livrarea celei mai bune oferte. Ca si companie internationala, profitam de extinderea noastra globala astfel incat satisfacem toate asteptarile clientului nostru.

• Practic

Produsele Himel sunt atractive, practice si facute sa satisfaca asteptarile reale ale clientului nostru. Producem aplicatii de baza pentru uzul comun si ne dorim intotdeauna sa livram produsul potrivit: usor de utilizat, rapid de instalat, si fara riscul sa fie platit prea scump sau cu costuri suplimentare la achizitie.

• Responsabil
 
Himel este un furnizor profesionist cu experienta internationala care utilizeaza tehnologie testata si isi asuma o relatie pe termen lung cu clientii sai. Noi investim in oamenii nostri, in produse si in tehnologie si ne propunem sa fim un punct de reper pe piata mereu in schimbare a zilelor noastre.

шаблоны joomla 2.5